Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


La recuperació dels dies d’agost en que s’ha estat de baixa o amb permís de maternitat segueix sent un dret
dilluns 4 de setembre de 2017 - Visites: 0
Comunicats CGT
Menéame

La setmana passada diverses companyes interines van rebre una trucada dels seus respectius serveis territorials informant-les que no podrien gaudir del Permís per gaudir de vacances fora de temporada després de la maternitat o incapacitat temporal en forma de dies lliures i que, enlloc d’això, se les remuneraria els dies corresponents.

Des de CGT Ensenyament ens vam posar en contacte amb alguns d’aquests serveis territorials per demanar quan s’havia fet pública aquesta modificació i per advertir que estudiaríem la seva impugnació i la seva aplicació amb retroactivitat, atès que s’estava modificant un permís amb posterioritat a la seva sol·licitud.

Posteriorment, totes les persones de què tenim constància han rebut una segona trucada en la qual el Departament d’Ensenyament rectifica i manté el permís. Si vosaltres o alguna persona de qui tingueu constància no ha estat informada d’aquesta rectificació, us preguem que us poseu o es posin en contacte amb nosaltres i/o que feu una reclamació per escrit en forma d’instància.

El Departament comença el curs com va acabar l’anterior, amb el pagament del juliol al personal substitut amb nomenaments compactats, intentant fent retallades de drets laborals i havent de recular. Tot un avís per a nosaltres, però també i sobretot per a ells.

CGT Ensenyament

4 de setembre de 2017

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Informacions Interinatges i substitucions Ni LOMCE, ni LEC, ni retallades Normativa


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid