Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Borsa de treball de personal d’administració i serveis. Convocatòria agost 17
Menéame

Participants convocats als actes d’adjudicació d’agost 2017

Les adjudicacions dels llocs de treballs vacants i substitucions es duran a terme mitjançant un procés telemàtic que s’executarà diàriament (de dilluns a divendres) i d’acord amb l’ordre establert a la borsa.

Malgrat que es pugui establir un sistema d’avisos per via de correu electrònic o SMS, l’únic mitjà vàlid per a la notificació d’adjudicacions serà la web de l’aspirant, la qual haurà de ser consultada per les persones candidates.

La persona proposada per a l’adjudicació disposarà d’un termini de 24 hores per a confirmar-la o rebutjar-la mitjançant la web de l’aspirant, on podrà consultar les dades del lloc a proveir: la categoria profesional, el nom i el municipi del centre de treball, la durada de la substitució/vacant i el tipus de jornada laboral.

El fet que el candidat proposat no accepti la proposta d’adjudicació, comportarà el rebuig a una oferta de treball, llevat que ho acrediti.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid