Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


[Borsa de treball] Nomenaments finals d’agost
dissabte 26 d'agost de 2017 - Visites: 0
Borsa de treball docent 17-18
Menéame

  • Dimecres 30 d’agost, de 10 a 11.30 h: Maresme-Vallès Oriental, Girona, Barcelona Comarques,Vallès Occidental, Terres de l’Ebre
  • Dijous 31 d’agost, de 10 a 11.30 h: Consorci, Baix Llobregat, Tarragona, Lleida, Catalunya Central
  • 24 d’agost: publicació a la web de cada SSTT (Personal docent/Nomenaments telemàtics/Adjudicacions de difícil cobertura) de les vacants a cobrir de llocs de treball específics (d’àmbit d’ensenyament secundari en centres de formació de persones adultes). Termini de 48 hores perquè les persones interessades es posin en contacte amb el personal de la secció de Gestió de personal

Web del departament

Els dies 30 i 31 d’agost de 2017 els Serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona faran actes de nomenaments telemàtics per cobrir les vacants de plantilla a jornada sencera i a mitja jornada i de places compactades a proposta de les direccions dels centres sempre que es tracti de la compactació de dues mitges vacants o d’una mitja vacant i una substitució a jornada parcial. També es cobriran les substitucions de jornada sencera.

La informació detallada del procediment es troba a les pàgines web dels Serveis territorials sol·licitats com a preferents o a la del Consorci d’Educació de Barcelona.

Els dies 30 i 31 d’agost, abans de les 10 h, es publica a l’apartat Personal convocat a les adjudicacions dels webs dels Serveis territorials o del Consorci el número d’ordre del personal convocat als actes de nomenament.

Per conèixer el resultat de l’adjudicació cal accedir a l’apartat Consulta global de resultats (darrera adjudicació). Per entrar a l’aplicació cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el sistema.

A més a més, les persones a qui s’assigna una vacant o una substitució reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb la notificació.

Durant la franja horària de connexió establerta, a l’apartat Dies d’adjudicació i franja horària de connexió (a l’apartat Acceptació/finalització de l’adjudicació) la persona substituta ha d’acceptar o refusar l’adjudicació proposada .

Per accedir a l’aplicació cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el sistema. S’aconsella que prèviament mireu el vídeo tutorial sobre el funcionament de l’aplicació.

Les franges horàries de connexió, per Serveis territorials, són les següents:

30 d’agost, de 10 a 11.30 h

Serveis territorials al Maresme - Vallès Oriental
Serveis territorials a Girona
Serveis territorials a Barcelona Comarques
Serveis territorials al Vallès Occidental
Serveis territorials a les Terres de l’Ebre

31 d’agostde 10 a 11.30 h

Consorci d’Educació de Barcelona
Serveis territorials al Baix Llobregat
Serveis territorials a Tarragona
Serveis territorials a Lleida
Serveis territorials a Catalunya Central

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Informacions Interinatges i substitucions Tràmits Departament


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid