Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


27M [Jornada] L’educació d’adults en el marc actual
dissabte 27 de maig de 2017 - Visites: 0
Un nou impuls per a l’Educació de persones adultes
Menéame

MESA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE PERSONES ADULTES.
Jornada. Dissabte 27 de març al Centre Cívic Convent de Sant Agustí a les 10h.

Durant aquest curs han passat moltes coses a les escoles d’adults. Estem cofinançades pel Fons Social Europeu, sense cap increment de suport administratiu, ha anat canviant la demanda i ara s’acaba de confirmar la retallada de l’oferta de cursos, disminuint els grups.

Per altra banda, a petició de la Mesa s’ha creat en el sí de la Comissió d’Ensenyament del Parlament de Catalunya un grup de treball sobre Educació Persones Adultes (EPA). A la Mesa Sectorial d’ensenyament també s’ha creat un grup específic d’EPA. També ens consta que l’ajuntament de Barcelona està portant a terme un estudi de la situació actual en que es troben les escoles d’adults, i també hi ha un grup de treball a la Universitat Autònoma.

Davant de tot això hem convocat una jornada de debat, que porta per títol: "L’Educació d’Adults en el marc actual", que se celebrarà el proper dissabte 27 de maig en el Centre Cívic, Convent de Sant Agustí.

Creiem imprescindible fer una reflexió sobre les noves necessitats de l’educació de persones adultes, quina oferta és la que pot donar-hi resposta, quin model de centre i plantilla ha de fer-ho possible.

Les conclusions d’aquest debat, que ja hem iniciat des de fa uns mesos han de permetre demanar les modificacions necessàries a la normativa (inclosa l’actualització de l’acord de maig de 2006 sobre EPA).

Volem que aquesta jornada sigui el més àmplia i participativa possible, està convidat a participar el professorat de les escoles de persones adultes de Catalunya i també entitats que creiem tenen molt a dir en aquest debat.

Documents que formaran part de la discussió,

PDF - 621.7 kB

el document de l’oferta formativa sobre el que hem anat treballant durant el curs,

PDF - 129.2 kB

i un altre document, sobre la diversitat en les escoles d’adults, en el que podeu anar afegint situacions, per portar-ho a la jornada i discutir-ho en el grup de treball corresponent.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid