Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Xerrades oposicions / estabilitat interins
dimecres 17 de maig de 2017 - Visites: 0
Oposicions. Estabilitat o acomiadaments?
Menéame

Recentment s’ha publicat al DOGC l’Acord de Govern pel qual s’aprova l’oferta parcial d’ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per l’any 2017 i que previsiblement donarà lloc a una propera convocatòria d’oposicions d’unes 2000 places docents a Catalunya (els terminis de les quals encara estan per concretar però que probablement es duran a terme l’any vinent).

Alhora, a nivell estatal, es preveu una reducció de la taxa d’interinitat al 8%, la qual cosa podria suposar la convocatòria d’entre 8.000 i 14.000 (dades encara per concretar) places docents a Catalunya durant els propers 3 anys. Tal i com expliquem a la nostra esquerda “Sobre l’acord del Govern de l’Estat i sindicats d’oferta pública i increment salarial. CGT exigim garanties d’estabilitat pel personal interí”aquestes oposicions no suposen per si mateixes cap garantia d’estabilitat pel personal interí i substitut.

Des de CGT ens oferim a anar al vostre centre a parlar amb vosaltres sobre les següents qüestions relacionades amb aquestes notícies:
- Situació actual: places formalitzades, previstes, possibles...
- Com garantir l’estabilitat del personal interí. Oposicions vs. Concurs de mèrits.
- Com ens organitzem per aconseguir-ho?

Contacteu amb el o la vostra delegada de zona i comuniqueu-nos quin/s dia/es i hora/es us va bé que hi anem i concretem la xerrada.

Contacta amb nosaltres. Curs 2016-17

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Informacions Interinatges i substitucions Tràmits Departament


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid