Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Migració a esfer@
dimecres 5 d'abril de 2017 - Visites: 0
Tràmits i processos del Departament
Menéame

Els centres que imparteixen educació infantil i primària han de portar a terme tasques abans de la migració de dades de SAGA a Esfer@, per garantir-ne la qualitat, i també després, a Esfer@, per comprovar i completar les dades que s’hi han migrat.

Les actuacions prèvies a la migració són les següents:

Les tasques, a Esfer@, posteriors a la migració són les següents:

  • Comprovar les dades migrades.
  • Completar les dades migrades.

La tercera avaluació es podrà fer a SAGA després de la migració, però la informació que s’hi introdueixi no passarà posteriorment a Esfer@. Es podrà accedir a SAGA en mode de consulta després de la migració de dades i també es podrà imprimir.

Calendari i dades que es migren

El 2 de maig de 2017 els centres d’infantil i primària ja podran començar a treballar amb Esfer@. Consulteu les dades que es migraran des de SAGA.

Tasques per fer front a l’aturada

Del 10 d’abril al 2 de maig SAGA estarà aturat, per tant, els centres d’infantil i primària han de fer prèviament diverses d’actuacions, com extreure la informació que puguin necessitar en aquest període.

Tasques per migrar

Els centres d’infantil i primària han de comprovar i revisar que totes les dades que hi ha a SAGA abans de la migració són les correctes.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Informacions Primària


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid