Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Seguim, #9FVagaEnsenyament
dimarts 24 de gener de 2017 - Visites: 0
Ed Pública NO UNIV.
Menéame

Vaga el 9 de febrer. Concentracions territorials el 26 de gener. 1 de febrer assemblea oberta.

El sindicat CGT Ensenyament convoquem als i a les treballadores de l’ensenyament públic no universitari de Catalunya a una jornada de VAGA el DIJOUS 9 de FEBRER, PER REVERTIR LES RETALLADES A L’ENSENYAMENT PÚBLIC

Tal i com expliquem a la valoració de la vaga del 18 de gener, l’Assemblea docents del 18G va acordar convocar també a la vaga del proper 9 de febrer ratificant aquesta decisió, tenint en compte les novetats i canvis que puguin succeir aquests dies, en una altra Assemblea Oberta als i a les treballadores de l’educació pública que tindrà lloc el dia 1 de febrer a les 18:00 hores a la seu de CGT (Via Laietana, 18, 9è pis) i a la qual us animem a participar.

Reunió amb els grups parlamentaris (dimarts 24)

El mateix dia de la vaga, se’ns va convocar a una reunió amb els grups parlamentaris avui dimarts, a la qual tornarem a exigir que la totalitat d’aquestes reivindicacions siguin incorporades als pressupostos.

Així, una delegació del comitè de la vaga del 18 de gener ens reunirem avui dimarts amb representats dels grups parlamentaris per conèixer de manera més concreta i de primera mà l’estat actual dels pressupostos d’ensenyament i per tornar a exigir que les nostres reivindicacions siguin incloses en aquests.

En sortir de la reunió (cap a les 12.30h), farem roda de premsa a l’entrada del Parlament, per exposar les nostres conclusions.

Últimes notícies

Per altra banda, han aparegut informacions sobre la reducció d’una hora lectiva i l’augment d’inversió en 140 milions sobre els previstos anteriorment. No podem encara fer valoracions concretes sobre aquests canvis. Però estem convençuts/des que són fruit de la mobilització i de les perspectives de continuïtat d’aquesta, i que cal continuar pressionant per tal que els pressupostos incloguin totes les reivindicacions de mínims plantejades.

En aquest sentit considerem molt important la màxima participació possible a les concentracions del proper 26 de gener. A Barcelona, tindrà lloc a les 17:30h. davant el Consorci d’Educació (pça Urquinaona, 6).

1 de febrer, assemblea oberta

També us animem a participar a l’Assemblea Oberta als i a les treballadores de l’educació pública que farem el dia 1 de febrer a les 18:00 hores a la seu de CGT (Via Laietana, 18, 9è pis) per, a partir de les novetats i canvis que puguin succeir aquests dies, ratificar la nostra convocatòria a la vaga del 9 de febrer.

Si voleu que anem al vostre centre a parlar de la situació actual i les propostes de mobilització, o per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a contactar amb nosaltres.

PDF - 158.7 kB
Cartell b/n
Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid