Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Canvis del lloc de treball per motius de salut (article 25)
divendres 16 d'octubre de 2015 - Visites: 0
Adaptacions i/o canvi de lloc de treballa per motius de salut
Menéame

Amb la derogació de la DAP, actualment només existeix la possibilitat d’adaptació del lloc de treball per l’article 25 de la Llei de prevenció de Riscos Laborals, sempre i quan el professor/a pateixi alguna malaltia directament produïda o derivada del treball o pugui estar sotmès a factors de risc per a la seva salut. Aquest tipus d’adaptació no té limitació de temps i només està lligada a les condicions de salut del treballador/a.

Procediment general de sol·licitud de canvi de lloc de treball per motius de salut:

- La persona interessada ha d’adreçar una instància als Serveis Territorials corresponents o al Consorci de Barcelona sol·licitant una adaptació o canvi de lloc de treball per motius de salut.

- El Servei de Prevenció de Riscos Laborals citarà la persona interessada, que haurà d’aportar la màxima documentació mèdica relacionada amb la seva afectació i , de manera confidencial, l’especialista de medicina del treball farà un informe amb la valoració de l’estat de salut del professor/a, incloent-hi una proposta de planificació de l’activitat preventiva.

- El resultat de l’esmentat informe i la corresponent proposta de les mesures correctores es comunicarà al professorat interessat en un termini màxim de dos mesos. L’interessat/a podrà fer les al·legacions que consideri oportunes i, fins i tot, aportar nova documentació, en el termini de 10 dies.

La direcció dels Serveis Territorials comunicarà tant al director/a de l’institut corresponent com a l’interessat/a la resolució de l’expedient d’adaptació del lloc de treball.

Termini
No hi ha cap termini específic per demanar aquesta adaptació de lloc de treball.

Procediment

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes
Normativa


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid