Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Carta a les direccions animant a participar de la Zona
dijous 8 de setembre de 2016 - Visites: 0
Zona Vallès Occidental Sud
Menéame

PDF - 83 kB

ORGANITZEM-NOS I LLUITEM DES DE LES ZONES I L’ASSEMBLEA DE DOCENTS

Des de l’Assemblea de zona del Vallès Occidental Sud (centres públics de Badia, Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet) us desitgem un molt bon curs 2016-17. Com ja sabeu, per tenir un bon curs, tant a nivell laboral com pedagògic, calen uns recursos adequats i una normativa que ens permeti desenvolupar la nostra feina de la millor manera possible. En aquest sentit, continuem patint la gran majoria de retallades que en el seu dia s’anunciaven amb caràcter excepcional i provisional i que segueixen afectant greument la qualitat de l’educació pública. També continuem patint el desenvolupament de la LEC en forma de selecció arbitrària de les treballadores amb entrevistes a substitutes incloses, proper decret d’avaluacions, etc,... i continua la implantació de la LOMCE sense insubmissió, a l’hora del fets, per part del departament ni de la consellera Rigau.

Per això, des de l’assemblea trobem imprescindible continuar debatent, acordant i duent a terme mobilitzacions i accions que, a més de expressar el nostre rebuig a la LOMCE, la LEC i les retallades, ens serveixin per implicar i organitzar el màxim de docents i treballadores de l’ensenyament per tal d’evitar i aturar els atacs que encara han d’arribar i revertir aquells que ja s’han produït. Però, perquè això sigui possible hem de ser molts i moltes més les treballadores que participem dels debats, les que decidim què fer, les que duguem a terme allò que decidim i, en definitiva, les i els que ens organitzem i lluitem.

Creiem fonamental la màxima participació a les assemblees de zona per tal d’intercanviar informacions, propostes i prendre decisions comptant amb la participació i opinió dels i les docents del màxim de centres de cada territori.

És per això que, per aquest nou curs, us preguem i encoratgem a definir algunes qüestions organitzatives bàsiques:
- Decidir com participar a les assemblees de zona. La o les persones representants del centre poden ser les mateixes o rotar en funció dels criteris de cada centre.
- Trobar i definir un espai al propi centre per reunir-vos periòdicament per tal que els assistents a les zones i les assemblees us puguin fer arribar informacions i propostes que hi hagi, i les pugueu debatre i valorar. També fer-ne les que considereu al vostre claustre.

Aprofitem per recordar-vos el nostre calendari de zona:
Ateneu de Cerdanyola, 12’15 hores.
5 d’octubre
9 de novembre
14 de desembre
11 de gener
15 de febrer
8 de maig
5 d’abril
10 de maig
7 de juny

Rebeu una cordial salutació!
Sindicats CCOO, USTEC-STEs i CGT i docents integrants de l’assemblea de zona.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid