Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Ens plantem en defensa de l’Educació Pública. Vine a l’acampada a Via Augusta
dilluns 5 de setembre de 2016 - Visites: 0
Ed Pública NO UNIV.
Menéame

Des d’aquest moment fem una crida a la mobilització del personal de tots els centres educatius públics de Catalunya i els convidem a afegir-se a l’acampada, per així donar suport a aquestes reivindicacions en contra de la política educativa del Departament que no serveix per afrontar els problemes reals de l’educació.

Per les substitucions des de l’1 de setembre i des del primer dia, i en defensa de l’educació pública.

Els sindicats de l’ensenyament públic acampem davant del Departament d’Ensenyament per manifestar el rebuig unitari a les mesures de l’actual conselleria d’educació. D’aquesta manera, iniciem un seguit de mobilitzacions en defensa de l’educació pública.

Aquesta acampada vol denunciar que el personal substitut no hi és al centre l’1 de setembre. Els últims cursos el personal substitut s’incorporava al centre el primer dia lectiu (aquest curs el 12 de setembre), enguany el Departament ha avançat la seva incorporació dos dies abans. Els sindicats sotasignats creiem insuficient aquesta mesura i seguirem exigint que els substituts i substitutes tinguin el temps necessari per planificar, organitzar i preparar l’inici de curs igual que la resta de companyes i companys. Perquè disposar del temps necessari per planificar és qualitat educativa. També exigim que totes les substitucions , incloses les de curta durada, siguin cobertes des del primer dia. És imprescindible la cobertura de les substitucions per garantir la qualitat de l’ensenyament i respectar les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l’educació. No podem parlar de qualitat educativa sense exigir al Departament que vetlli i treballi per millorar les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores i és per això que continuarem i intensificarem la lluita fins recuperar:

- La reducció de dues hores lectives al professorat major de 55 anys.
- El cobrament del juliol dels substituts amb sis o més mesos treballats.
- L’horari lectiu de 18h a secundària i 23 a primària.

I també exigim:
- La retirada de l’extensió del pla pilot dels nomenaments i de la definició de perfils de llocs de treball específics.
- Cap tancament d’aules a l’ensenyament públic i reducció de ràtios.

Des d’aquest moment fem una crida a la mobilització del personal de tots els centres educatius públics de Catalunya i els convidem a afegir-se a l’acampada, per així donar suport a aquestes reivindicacions en contra de la política educativa del Departament que no serveix per afrontar els problemes reals de l’educació.

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid