Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Crida a la participació a les zones
divendres 1 de setembre de 2017 - Visites: 0
Zones 17-18
Menéame

Des de CGT considerem que les assemblees i reunions de zona són essencials, no només per a informar-vos de qüestions i canvis que afecten directament a la realitat i funcionament dels centres i a les nostres condicions de treball, sinó també perquè sigueu vosaltres qui feu arribar opinions, consultes, propostes, etc, tant als sindicats com a la resta de centres.

Les zones són un punt de trobada absolutament imprescindible per mantenir-nos mínimament informades de què succeeix a nivell general i als centres de l’entorn i mínimament coordinades com a col·lectiu.

Som conscients de que cada cop la jornada laboral està més atapeïda i cada vegada hi ha menys temps als centres per tractar qüestions laborals o fins i tot comunicar-nos amb els i les nostres companyes. Això no és cap casualitat, ja que els mateixos que ataquen l’educació pública i les nostres condicions com a treballadores, saben perfectament que, quant menys puguem parlar entre nosaltres, més aïllats ens trobem, menys ens podem organitzar i menys ens podem defensar. És per això que considerem tant important que conservem i/o recuperem els espais d’informació i debat dintre dels centres i també entre els diferents centres i amb els sindicats.

Properament us arribarà el calendari concret de reunions de zona d’aquest trimestre. És suficient (encara que hi pot venir tothom qui vulgui) amb una o dues persones per centre que després puguin transmetre a la resta de companyes allò que s’ha tractat. Algunes escoles fan l’assistència rotatòria, en d’altres es nomena un/a representant per a tot el curs... el que us demanem és que hi pugueu anar alguna persona del vostre claustre.

En aquest sentit, també demanem a les direccions que es faciliti l’assistència a les zones i, si es possible, també es consideri aquest fet en la confecció dels horaris (especialment a secundària) evitant-li la coincidència amb hores lectives a aquella persona del centre que us comuniqui que hi vol anar. No dubteu en contactar-nos, si teniu algun dubte en aquest sentit.

De la mateixa manera, agrairíem que si teniu altres idees o propostes per dinamitzar les reunions de zona també ens les comuniqueu, perquè es tracta de construir aquest espai tan necessari entre totes i tots.

En uns dies passarem pel vostre centre i/o us farem arribar la convocatòria concreta de la primera zona, i us agrairíem molt que en poguéssiu confirmar la vostra presència.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid