Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


La CGT hi era. Per fi podem anunciar la retirada de les darreres retallades anunciades pel departament
dilluns 4 de juliol de 2016 - Visites: 1
Comunicats CGT
Menéame

La presència de la gent davant del parlament, haver fet una assemblea allà mateix, la manifestació que va sortir de la plaça Urquinaona han estat claus.

Mentres, la CGT conjuntament amb les altres entitats del MUCE va estar denunciant la situació davant dels partits amb presència al parlament i amb Junts pel Sí en una altra trobada.

D’aquí va sortir una ressolució que va ser aprovada per unanimitat:

  • Mantenir les plantilles i les dotacions de professionals adients per satisfer les necessitats d’escolarització del curs 2016-2017.
  • Mantenir les 400 dotacions més de professionals per als centres d’alta complexitat.
  • Cobrir les necessitats i millores de personal i recursos específiques adients derivades de l’escolarització d’alumnat amb necessitats educatives específiques, especials i d’atenció a la diversitat previstes en el Programa d’Escola Inclusiva (360 tècnics de suport i increment de 140 docents).
  • Garantir la dotació pressupostària suficient per cobrir la demanda de tots els sol·licitants de beques menjador que compleixin els barems per l’atorgament d’ajuts, en les diferents etapes educatives i revisar, a més, aquests barems per tal d’assegurar l’accés a beques als infants i adolescents d’aquelles famílies amb ingressos inferiors al llindar de risc de pobres calculat anualment per l’Idescat a partir de l’enquesta de condicions de vida, quantificada en un increment de 12 milions d’euros.

Bé. No tota perquè el darrer punt que citem a continuació va ser aprovada per tots els grups parlamentaris menys Junts pel Sí.

Incorporar la cobertura de totes les baixes de personal des del primer dia i des de l’1 de setembre a totes els centres escolars públics de Catalunya.

Això sí, es van comprometre a millorar les substitucions tan com podran.

La CGT ensenyament valora positivament la implicació de tothom en l’aconsecució de les reivindicacions per la millora de l’Educació Pública. Tanmateix som conscients que amb això no n’hi ha prou.

Volem que es cobreixin les necessitats de la població i un funcionament més democràtic.

La llista de reivindicacions s’allarga cada dia que passa.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid