Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Procediment, documents i requisits del procés d’avaluació en l’educació primària
dimarts 14 de juny de 2016 - Visites: 0
Curs 2016-17
Menéame

ORDRE ENS/164/2016, de 14 de juny, per la qual es determinen el procediment i els documents i requisits formals del procés d’avaluació en l’educació primària.

L’Ordre determina el procediment i els documents i requisits formals del procés d’avaluació de l’alumnat del centres docents públics i privats que imparteixen educació primària, inclosos els dels centres d’educació especial o de les unitats de suport a l’educació especial o altres agrupaments singulars en centres ordinaris.

Aquesta Ordre desenvolupa les normes d’avaluació, d’acord amb els objectius proposats per la normativa; estableix el procediment, els documents i requisits formals necessaris que asseguren la coherència del procés d’avaluació, de manera que informa de l’evolució de l’aprenentatge de l’alumnat, i orienta la presa de decisions en el desenvolupament del procés educatiu. La certificació acadèmica de cada alumne, a efectes administratius, es formalitza en finalitzar cada curs escolar.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Ensenyament públic i de qualitat Primària Reglamentació Tràmits Departament


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid