Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Campanya: Cap retallada a Visual i Plàstica!
dimarts 5 de juliol de 2016 - Visites: 0
Ed Pública NO UNIV.
Menéame

Docents en defensa de l’Educació Artística. En el context actual de privatització, mercantilització i abandonament de l’Educació Pública el col·lectiu de docents de l’Educació Artística volem posar de manifest el menyspreu que estem patint per part de les diverses administracions, com ara la redució d’hores de d’Educació Visual i Plàstica a 4t d’ESO o el tancament de Cicles Formatius d’Escoles d’Art i Superiors de Disseny.

Coincidint amb la Setmana Internacional de l’Educació Artística promoguda per l’UNESCO (del 23 al 29 de maig), us fem arribar el material de la campanya: Cap retallada a Visual i Plàstica. El nostre objectiu és denunciar les conseqüències de suprimir les pràctiques artístiques i culturals del centres educatius: reducció del desenvolupament intel·lectual, emocional i social de l’alumnat, i deriva cap a una societat sense professionals de les Arts, la Comunicació Visual i el Disseny.

Us animem a participar a la campanya! Escolliu una obra d’Art, convertiu-la a escala de grisos, retalleu 1/3 (com l’hora que ens volen treure a 4t) i envieu-la amb l’assumpte “Cartell campanya cap retallada” al correu: defensemdibuix@gmail.com.

Ens podeu seguir a:
www.facebook.com/defensemdibuix
Twitter: @defensem_dibuix

Docents en defensa de l’Educació Artística

PDF - 382.1 kB

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Formació Professional Informacions Mobilitzacions Ni LOMCE, ni LEC, ni retallades


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid