Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Via Laietana, 18, planta 9 - 08003 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Acreditació de perfils professionals
dimecres 14 de juny de 2017 - Visites: 10
Tràmits i info del Departament
Menéame

Les sol·licituds d’acreditació d’un o més perfils professionals es podran presentar en qualsevol moment del curs. Tenen efectes en el procediment d’adjudicació de destinacions provisionals que es convoca cada curs les sol·licituds presentades fins el 20 de juny. Les presentades a partir d’aquesta data poden acreditar el perfil professional, però no tindran efectes fins a la següent convocatòria.

Informació del departament.
Reconeixement de l’acreditació

Després de revisar la documentació i comprovar que reuneixen els requisits exigits, des dels Serveis Territorials i el Consorci d’Educació de Barcelona, s’incorporarà, si escau, la informació a l’expedient del professorat i resoldrà la sol·licitud de reconeixement de l’acreditació del perfil. Una vegada reconegut el perfil, l’acreditació constarà al registre informàtic de professorat i serà accesible pels interessats al portal ATRI.

En cas que no es reconegui l’acreditació sol·licitada, la resolució denegatòria exhaureix la via administrativa i s’ha de notificar a la persona sol·licitant.

La Resolució ENS/1128/2016, de 26 d’abril, determina els perfils professionals de llocs de treball específics en centres educatius públics i regula el procediment d’acreditació dels requisits específics de capacitació professional per ocupar-los.

Aquest procediment s’adreça al personal docent funcionari dependent del Departament, en qualsevol situació administrativa, així com al professorat interí que forma part de la borsa de treball de personal interí docent del Departament, amb serveis prestats.

Activitats formatives i d’innovació associades als perfils professionals

Perfils i adjudicacions

L’acreditació de la capacitació per ocupar llocs de treball específics amb perfil professional ha de constar al Registre informàtic de professorat en el moment de procedir a l’adjudicació de destinacions, es pot consultar al portal Atri, i és requisit imprescindible per poder obtenir destinació a un lloc específic amb perfil professional.

Es pot demanar llocs de treball específics amb perfil professional malgrat no consti acreditat a l’aplicatiu en el moment de formalitzar la sol·licitud. Per obtenir destinació en aquests llocs sí serà imprescindible que l’acreditació del perfil professional consti en el registre en el moment de procedir a l’adjudicació de destinacions.

El Departament d’Ensenyament porta a terme l’acreditació de perfils professionals per a personal docent funcionari dependent del Departament (en qualsevol situació administrativa) i per a professorat interí de la borsa de treball de personal interí docent del Departament (amb serveis prestats).

Pots consultar a ATRI el resultat de l’acreditació automàtica (Portal de centres del Departament).

La Resolució ENS/1128/2016, de 26 d’abril, determina els perfils professionals de llocs de treball específics en centres educatius públics i regula el procediment d’acreditació dels requisits específics de capacitació professional per ocupar-los. En aquest espai es descriu com es realitza el reconeixement, de forma automàtica o a sol·licitud de l’interessat, i es poden consultar actualitzades les activitats formatives i d’innovació que, entre d’altres requisits, acrediten cada perfil.

Els perfils professionals que es poden acreditar són els següents:

Les persones que tenen un o més d’un d’aquests perfils professionals poden obtenir-ne l’acreditació corresponent mitjançant el procediment automàtic d’acreditació inicial que porta a terme el Departament d’Ensenyament amb la informació de què disposa (en data 15 d’abril de 2016) el registre informàtic de professorat.

Les acreditacions anotades mitjançant aquest procediment automàtic podran ser consultades pels interessats al portal ATRI:

Expedient i formació > Expedient > Consulta de dades > Altres dades del meu expedient, i a l’última pantalla Consulta d’atributs per a llocs específics

A partir del 6 de maig de 2016, les persones que no obtenen l’acreditació amb aquest procediment automàtic poden sol·licitar-la.

PDF - 3.4 MB
Model sol·licitut d’acreditació de perfil professional

Les sol·licituds d’acreditació d’un o més perfils professionals es podran presentar, un cop publicada a ATRI l’acreditació inicial prevista, a partir del 6 de maig de 2016.

- Per al personal interí que desitgi sol·licitar llocs de treball amb perfil professional, a la fase d’elecció del procediment de destinacions provisionals per al curs 2016-2017, el termini finalitza el 7 de juny de 2016 i el 30 de juny de 2016 per als funcionaris de carrera, amb independencia de la fase de participació, i per al personal interí que només participi en la fase de proposta.

- En qualsevol cas, per poder obtenir destinació provisional per al curs 2016- 2017, les acreditacions dels perfils han d’estar enregistrades en l’expedient personal informàtic abans del 8 de juliol de 2016.

- Les acreditacions dels perfils es poden fer en qualsevol moment. Però en les diferents convocatòries de provisió de llocs de treball docents, s’ha d’establir la data límit en què han de constar enregistrades les acreditacions dels perfils, per tal que puguin ser tingudes en compte en l’adjudicació de destinacions motiu de la corresponent convocatòria.

 Perfils

Activitats organitzades o reconegudes pel Departament 

Títols propis de les universitats, màsters i postgraus no oficials

Programes
d’innovació educativa

Lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany) (AICLE) [+]

Llista d’activitats Llista de títols Llista de programes

Competència digital docent [+]

Llista d’activitats Llista de títols Llista de programes

Atenció a la diversitat de l’alumnat [+]

Llista d’activitats Llista de títols Llista de programes

Gestió de projectes i serveis de formació professional inicial i/o ensenyaments de règim especial [+]

Llista d’activitats Llista de títols Llista de programes

Lectura i biblioteca escolar [+]

Llista d’activitats Llista de títols Llista de programes

Immersió i suport lingüístic [+]

Llista d’activitats Llista de títols Llista de programes

Educació visual i plàstica [+]

Llista d’activitats Llista de títols ---

Metodologies amb enfocament globalitzat [+]

Llista d’activitats Llista de títols Llista de programes
PDF - 336.8 kB
[Resum] Perfils professionals (desenvolupant decret de plantilles). Acreditacions
Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Adjudicacions d’estiu Informacions Interinatges i substitucions Tràmits Departament


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid