Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


CONCENTRACIÓ CONTRA ELS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT!!
dimarts 27 de gener de 2015 - Visites: 0
2014-15
Menéame

Des de l’Assemblea de docents i altres treballadores de l’ensenyament públic us fem arribar la següent proposta:

Com moltes sabreu, aquests dies s’estan duent a terme els debats parlamentaris sobre els pressupostos de la Generalitat de Catalunya de l’any 2015 que volen aprovar al voltant de la primera setmana del mes de febrer. Aquests tornen a ser uns pressupostos profundament antisocials, que perpetuen les retallades, consoliden les desigualtats i continuen atacant els drets socials més bàsics i els serveis públics en benefici de les privatitzacions, del pagament del deute i dels interessos dels mercats i els grans capitals a consta de la misèria i patiment de les classes treballadores i populars.

Des de l’Assemblea de docents i altres treballadores de l’ensenyament públic, tot i que som conscients del poc temps que hi ha per organitzar-ho, hem decidit concentrar-nos al Parlament coincidint amb algun ple de la seva tramitació. És per això, que us convoquem a organitzacions, col•lectius, assemblees de treballadores i barris, i a totes les persones que vulgueu, a una assemblea per unir totes aquelles forces que veuen que s’ha de denunciar i lluitar contra aquests pressupostos.

Serà una assemblea oberta que tindrà lloc el proper dimecres 28 de gener, a les 18:30 hores, al local de la FAVB (Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona. C/Obradors, número 6-10, baixos).

Els pressupostos de la misèria els patim totes i tots, no hi falteu!

Rebeu una cordial salutació!

Assemblea de docents i altres treballadores de l’ensenyament públic.

http://assembleadedocents.blogspot.com
assemblea29oct@gmail.com

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid