Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Substitucions al 100% i pagues addicionals 2015
Comunicat CGT Ensenyament
divendres 5 de desembre de 2014 - Visites: 0
Comunicats CGT
Menéame


CGT Ensenyament davant el cobrament del 100% del salari del professorat interí i substitut i de les pagues addicionals pel 2015

A la Mesa Sectorial de divendres 28, els representants del Departament d’Ensenyament es varen comprometre a recuperar les 14 pagues i a pagar el 100% del salari al professorat interí i substitut, per a l’any 2015.

A banda de la necessària cautela respecte de les promeses fetes en moments com aquests (de permanent campanya) i a l’espera que aquestes mesures estiguin contemplades en els pressupostos de la Generalitat per a l’any vinent, des de CGT Ensenyament ens hem de felicitar perquè aquestes mesures són fruit de la constància del sindicalisme lluitador i dels docents organitzats en les assemblees de centre, de zona i en l’Assemblea Docent.

Des de CGT Ensenyament vàrem plantejar a l’Assemblea Docent, i aquesta va assumir, com a eixos reivindicatius fonamentals: substitucions al 100% de jornada i salari i des del primer dia i recuperació de les pagues addicionals. La concentració del 13 de novembre a la plaça Sant Jaume va tenir com a eix la primera de les reivindicacions.

En els vostres centres, segurament que encara teniu penjats uns fulletons de CGT Ensenyament on es pot llegir: “Substitucions al 100% des del primer dia”, “ Sou íntegre al 2015: pagues extres al 100%”. I, també “Ni LOMCE, ni LEC, ni retallades ”.

Ahir a la manifestació de les Marxes per la Dignitat, sota una pluja intensa, CGT Ensenyament portava una pancarta exigint sou i jornada al 100% per al professorat interí i substitut.

Sabem que queden coses per aconseguir: substitucions des del primer dia, recuperació dels salaris retallats en anys anteriors, millora de les condicions de treball i de la qualitat de l’ensenyament públic, paralització de l’aplicació de la LEC i de la LOMCE...

Però avui, totes els i les docents lluitadores ens hem de felicitar i perseverar en la nostra pràctica reivindicativa quotidiana i coordinada perquè aquestes promeses siguin una realitat i perquè continuem assumint els nostres objectius.

CGT Ensenyament
Barcelona, 30 de novembre de 2014

- Comunicat en pdf

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes
Mobilitzacions Ni LOMCE, ni LEC, ni retallades


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid