Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


EL CONSORCI D’EDUCACIÓ ES COMPROMET A TREBALLAR PER A ARRIBAR A UNA RÀTIO DE 23 A CIUTAT VELLA
dimarts 17 de juny de 2014 - Visites: 0
Curs 2013-14
Menéame

EL CONSORCI D’EDUCACIÓ ES COMPROMET A TREBALLAR PER A ARRIBAR A UNA RÀTIO DE 23 A CIUTAT VELLA

Una comissió de l’Assemblea de Zona de Ciutat Vella s’ha entrevistat, aquesta tarda, amb el Sr. Manel Blasco, gerent del Consorci d’Educació de Barcelona. Aquesta comissió ha reivindicat una ràtio de 20 alumnes per tal que l’oferta pública de primària de Ciutat Vella pugui atendre de forma adient a tots els sectors socials que hi ha al districte (de les 11 escoles, 9 són C.A.E.P.s), i evitar així que aquestes escoles es converteixin en guetos on només va la població en risc d’exclusió social.

El Sr. Manel Blasco els ha dit que el Consorci procuraria no superar la ràtio actual de 25 alumnes per aula, en el curs 2014-15, i que a partir d’avui treballaria per aconseguir una ràtio de 23 per a les escoles de Ciutat Vella.

També li han demanat al Sr Blasco que es cobreixin les baixes i reduccions de jornada dels T.E.I.s (tècnics d’educació infantil)., a la qual cosa el gerent ha respost que aquesta qüestió depenia de la Funció Pública. I quan li han reclamat que es nomenin tants mestres com T.E.I s faltin per a tenir un T.E.I. per grup de P•3, ha respost que això depenia del Departament d’Ensenyament, al igual que tornar a obrir les aules d’acollida per al cicle inicial, i que ell traslladaria aquestes demandes al Departament.

El Sr. Blasco es tornarà a reunir a principis del curs vinent amb membres de l’Assemblea de Zona de Ciutat Vella per analitzar la situació real (ràtio i recursos humans) en aquells moments.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid