Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


MANIFESTACIÓ 17 MAIG CONTRA LES POLÍTIQUES EDUCATIVES DE WERT I RIGAU
divendres 9 de maig de 2014 - Visites: 0
MUCE
Menéame

UNA VEGADA MÉS LA COMUNITAT EDUCATIVA SURT AL CARRER perquè ens mou el convenciment que el nostre país necessita un sistema educatiu centrat en l’educació pública.

Una educació de titularitat i gestió pública.

Una educació gratuïta, universal, catalana, integral, laica, coeducativa, democràtica i participativa, inclusiva i compensadora de desigualtats, enfocada a la igualtat d’oportunitats i adequadament finançada.
Per reclamar un canvi radical de les polítiques del govern de la Generalitat i la desobediència a la LOMCE, convoquem, doncs, a les famílies, estudiants, professionals de l’educació, i a tota la ciutadania a acudir a la manifestació que sortirà de plaça Urquinaona fins a Plaça Sant Jaume, dissabte 17 de Maig a les 12:00 h.

DESOBEÏM LA LOMCE

NO A LES RETALLADES NI ALS TANCAMENTS D’AULES I ESCOLES.

NO AL DECRET DE PLANTILLES

PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT.

MUCE Marc unitari de la Comunitat Educativa

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) - Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d’Educació de CCOO - Federació d’Ensenyament de CGT - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d’Estudiants (SE) - USTEC·STEs (IAC).

- CARTELL

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid