Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Consulta i modificació de dades de la borsa de treball de personal docent
dilluns 27 de gener de 2014 - Visites: 0
Curs 2013-14
Menéame

Consulta i modificació de dades de la borsa de treball de personal docent.

- Termini: del 27 de gener al 3 de febrer

Del 27 de gener al 3 de febrer de 2014, les persones interessades poden modificar en línia les dades que consten a la borsa del treball de personal docent interí o substitut. L’actualització de les dades té un efecte immediat en els nomenaments telemàtics.

L’apartat 1 de l’Ordre ENS/10/2014, de 20 de gener, estableix la substitució a la taula de titulacions publicada al web del Departament d’Ensenyament en les especialitats d’alemany, anglès, francès o italià del cos de professors d’ensenyament secundari, del nivell B2 pel nivell C1 o superior del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR).

Les persones que tenien reconegudes aquestes especialitats a la borsa de treball de personal docent per estar en possessió d’un certificat d’aptitud o avançat de l’Escola Oficial d’Idiomes (nivell B2 del MECR) poden consultar la seva situació de disponibilitat a la borsa accedint a la consulta i modificació de dades.

Clica aplicatiu

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid