Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Afilia’t a CGT Ensenyament. Organitza’t i lluita!
divendres 1 de juny de 2018 - Visites: 3
BUTLLETA D’AFILIACIÓ
Menéame

PDF - 330 kB
Full afiliació

VINE A CGT ENSENYAMENT!

Vine, participa i decideix!

- Quin model educatiu volem

Un model públic català, únic, laic, democràtic, feminista,inclusiu, popular, transformador, gratuït i de qualitat. Amb una gestió democràtica, participativa i amb més implicació de tota la comunitat educativa.

- Quin model d’ensenyament-aprenentatge defensem

Un aprenentatge transformador, no autoritari, autogestionat, constructiu, integrador, cooperatiu, feminista i que fomenti l’esperit crític en l’alumnat. Per a aconseguir-ho cal una reducció generalitzada de les ràtios i l’increment dels recursos necessaris, que afavoreixi l’atenció a la diversitat, la inclusió i el treball cooperatiu.

- Per quin model sindical apostem

Autogestió, suport mutu i acció directa!

Per aquell que: defensa el procés cap a l’homologació del professorat de tots els nivells (cos únic: eliminant dobles i triples escales salarials, facilitant els canvis del professorat a diferents etapes educatives); funciona amb jornada continuada; defensa la jubilació ordinària als 60 anys i la voluntària als 55; es basa en les delegades de centre i les assemblees de zona sobre els quals bastir una nova cultura sindical amb rotació de delegades i delegats, vinculació a les decisions de les assemblees...; defensa el dret real a la negociació col·lectiva.

PDF - 330 kB
Full afiliació

ORGANITZA’T I LLUITA AMB NOSALTRES!

AFILIA’T A CGT ENSENYAMENT!

Descarrega’t aquí la butlleta d’afiliació.
Omple-la i posa’t en contacte amb qualsevol delegada o delegat de CGT Ensenyament perquè passi pel teu centre a recollir-la; o bé porta-la a qualsevol seu de CGT de Catalunya; o envia’ns un correu electrònic adjuntant el document a: cgtense@cgtcatalunya.cat

La quota d’afiliació sindical a CGT és una despesa que podeu deduir quan realitzeu la vostra declaració anual de la renda. Els justificants són els mateixos rebuts bancaris que ja teniu. La quantitat a deduir cal posar-la a l’espai reservat a "Quotes satisfetes a sindicat" de l’imprès oficial (digital o en paper) de l’IRPF.

PREUS QUOTES AFILIACIÓ CGT ENSENYAMENT

Us comuniquem les noves quotes mensuals, que ens ha tramès el Comitè Confederal estatal i són vàlides a partir de l’1 de gener de 2018. Donat que paguem trimestralment, l’import del rebut serà aquesta quantitat multiplicada per 3.

Us recordem que això és aplicable als afiliats que paguin quota confederal. Els que paguen quota diferent per acord del seu sindicat, seguiran pagant la quota aprovada pel seu sindicat. Us preguem ens comuniqueu les possibles variacions de les sobrequotes – si n’hi ha – abans del 24 de gener de 2018.

- PERSONES EN ACTIU O PREJUBILADES 11,72 €

SINDICAT 30% 3,516 Euros
FEDERACIÓ LOCAL 20% 2,344 Euros
COMITÈ TERRITORIAL 20% 2,344 Euros
COMITÈ CONFEDERAL 30% 3,516 Euros

- PERSONES JUBILADES O A L’ATUR 6,90 €

SINDICAT 30% 2,07 Euros
FEDERACIÓ LOCAL 20% 1,38 Euros
COMITÈ TERRITORIAL 20% 1,38 Euros
COMITÈ CONFEDERAL 30% 2,07 Euros

- PERSONES CONTRACTADES EN PRECARI 1⁄2 QUOTA 7,06 €

SINDICAT 30% 2,118 Euros
FEDERACIÓ LOCAL 20% 1,412 Euros
COMITÈ TERRITORIAL 20% 1,412 Euros
COMITÈ CONFEDERAL 30% 2,118 Euros

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid