Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Solidaritat i recollida de signatures per la docent de Premià de Dalt pressionada per enviar una nota de premsa
diumenge 27 de gener de 2013 - Visites: 0
Curs 2012-13
Menéame

La inspecció, en nom de la direcció del ST Maresme- VO, va demanar explicacions a una professora de l’ IES Valerià Pujol i Bosch, de Premià de Dalt, per enviar una nota de premsa on recollia la quantitat d’hores no cobertes en 21 centres de la zona, com a resultat d’aplicar el Departament d’Ensenyament la mesura de no cobrir amb substitucions les baixes per malaltia dels docents fins el desè dia.

Aquesta professora va actuar conforme al que l’Assemblea de centres del Baix Maresme havien decidit.

És per això que la resta de professors de l’ Institut, els de la zona i els de tota Catalunya manifestem el nostre suport a aquesta companya i manifestem:

* Que la llibertat d’expressió és un dret de qualsevol ciutadà en un estat democràtic com el nostre i, per tant, publicar una nota de premsa no és un altra cosa que exercir aquest dret incontestable.

* I que tenim la intenció de seguir realitzant accions reivindicatives en defensa d’una educació pública de qualitat, exercint, així, el dret que tot ciutadà lliure té a manifestar el seu descontentament social i polític, i demanem a la inspecció educativa que no ens el limiti o coarti.

S’adjunta la carta que s’adreçarà a la direcció del ST Maresme - VO i un full de signatures.

Les signatures se les podeu entregar a la delegada o delegat de CGT de la vostra zona, que les farà arribar a l’ IES Valerià Pujol i Bosch. La data límit per la recollida és el 6 de febrer.

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid