Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Valoració de les eleccions sindicals a les Juntes de Personal docent
divendres 4 de febrer de 2011 - Visites: 0
Juntes de Personal 2011
Menéame

En primer lloc, volem agrair la confiança i la força dels més 1300 mestres i professors/es que han optat per la nostra papereta i que ens han permès passar de 5 a 18 delegats i delegades i ser la tercera força sindical en el Vallès Occidental (5 delegats/des) i el Baix Llobregat (5) i la cinquena en Maresme Vallès Oriental (3), Barcelona Comarques (3), Consorci de Barcelona (2) i Tarragona (encara que en aquesta, per 24 vots no hem obtingut representació)

En segon lloc, ens tornem a posar a la vostra disposició (a la de tothom) per:

- Apropar les Juntes de Personal a les problemàtiques reals i concretes del professorat (per fer sentir la teva veu).
- A seguir impulsant les assemblees de zona i els delegats i delegades de centre.
- A ser clars i directes respecte de les pretensions del Departament d’Educació i a continuar lluitant per la millora de les condicions de treball del professorat.

Malgrat que hem aconseguit gairebé 200 vots més que en les anteriors eleccions, volem mostrar la nostra preocupació per la baixa participació en les eleccions sindicals d’ahir, qüestió que analitzarem en breu i que us farem arribar donat el nostre interès en la participació activa i el nostre objectiu d’apropar l’acció sindical al professorat. i potenciar l’autoorganització.

Volem agrair també l’esforç realitzat pels membres de les meses coordinadores i parcials i de la majoria dels equips directius en el desenvolupament del procés electoral, malgrat les deficiències organitzatives de l’Administració.

CGT Ensenyament
4 de febrer de 2011


« RESULTATS PROVISIONALS »

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid