Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Protocol de CGT davant de casos de mobbing
Menéame

Protocol de funcionament de CGT Ensenyament davant casos de mobbing

1.- Informar al sindicat (en especial, al delegat o delegada sindical de CGT Ensenyament a la zona) de la situació per valorar el cas i les possibles proves. El sindicat actuarà amb la màxima celeritat, facilitarà informació bibliogràfica, ajudarà a elaborar l’informe i les argumentacions corresponents i valorarà les accions a emprendre:

- Demanar reunió amb la direcció del centre i anar acompanyat del delegat o delegada corresponent.

- Posar el cas en coneixement dels representants sindicals en el comitè de seguretat i salut laboral del Serveis Territorials.

- Cas que sigui necessari, demanar reunió amb l’inspecció (inspector de zona o inspector en cap) amb la presència del delegat/ada de CGT.

- Cas que sigui necessari, demanar reunió amb el Director o Directora dels Serveis Territorials o la Subdirecció General de Polítiques Socials, Prevenció i Salut Laboral .

- En última instància, i si no s’han obtingut els resultats esperats plantejar-se la denúncia via inspecció de treball i/o jurídica.

2.- En tots els casos, registrar la informació, denúncia o convocatòries de reunió.

3.- En qualsevol moment queda a criteri de l’afiliat/ada acudir a la via jurídica. El sindicat només assumirà aquells casos que comptin amb el vist-i-plau dels serveis jurídics i l’assemblea.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid