Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Resum reunió zona del 2-06-2010 Garraf
divendres 4 de juny de 2010 - Visites: 0
Curs 2009-10
Menéame

Assisteixen: Sant Jordi, Arjau, Morsell, Charlie Rivel, Margalló, Maria Ossó, Sant Nicolau, Llebetx, Santa Eulàlia, Roquetes, Pompeu Fabra,CREDA, Mediterrània, Ginesta, USTEC-STEs i CCOO.

Previ a l’ordre del dia es presenta el material i es recorda que és la última reunió de zona d’aquest curs.

1.- Valoració de la situació. Mobilitzacions
Es valoren les diferents accions que s’han anat realitzan fins ara. Costa aconseguir el seguiment i la participació, però es veu necessari.

Des de CCOO es justifica el canvi de part del calendari de mobilitzacions pels últims aconteixements que han succeït a nivell estatal. USTEC manifesta que en vies de la unitat sindical s’han vist abocats a aquests canvis de calendari.

Es comenta que és molt important aconseguir sumar suports a les mobilitzacions.

Es passa a fer una ronda per veure com està la vaga del 8 de juny:
Sant Jordi: No vaga 8 de juny. Es penjaran pancartes i es vol fer una jornada de sensibilització a les famílies el diumenge 20 de juny.

Arjau: Han fet una comissió. Penjaran pancarta. Tots els mestres es posaran una samarreta a l’hora de recollir i treure els alumnes amb l’imatge de la Mafalda dient PROU. Faran conscienciació durant una setmana. No faran la vaga del 8 i proposen una tancada que ajunti els centres del municipi.

Morsell: no vaga

Charlie Rivel: Es parla demà.

Margalló: No s´ha parlat.

Maria Ossó: 15 si, 9 no i 8 indecissos

Sant Nicolau: Van fer el referèndum. La vaga no es veu clara
Llebetx: Demà claustre. No es respira vaga. Han penjat pancarta a l´edifici. Els mestres porten uns cartellets penjats amb defensa de l´escola pública.

Santa Eulàlia: Una tercera part vaga, un altra no vaga i la resta abstenció.

Roquetes: No decidit. Han fet el referèndum.

Pompeu: No vaga la majoria. Han penjat pancarta i han fet el referèndum.

CREDA: no vaga

Mediterrània: 5 si vaga, resta no. Han fet el referèndum.

Ginesta: Han fet el referèndum i penjat pancartes a l´exterior.

El Maragall va convidar als sindicats a una trobada, amplament publicitada pels mitjans de comunicació. Proposava passar pàgina i trobar un espai de col.laboració amb els sindicats a partir d’ara. Va avisar que estan preparant un 1r paquet de mesures anti-crisi (això vol dir que n’hi haurà més...) i no estava parlant de totes les retallades que ja hi ha hagut, sinó de les que vindran.

2- Petició de jornada intensiva proper curs.

A partir de l’article 9 del nou calendari escolar pels propers 2 cursos es comenta que es faci la demanda de jornada intensiva pel curs 2010/2011. Com més centres facin aquest pas creiem que servirà com a mesura per que el Departament la concedeixi i la inclogui com a possible petició a fer dins l’ordre de calendari escolar.

La sol.licitud raonada l’ha d’adreçar als SSTT la direcció del centre.

S’explica el procediment a seguir per denunciar les altes temperatures a les aules. La recollida de dades es pot passar al Consell Escolar també, a fi que les famílies vegin el que s’està demanant.

3- Debat sobre sortides i colònies.

S´acorda que es passarà un resum del que diuen els diferents centres de la zona que s´hagin pronunciat, per tal de tenir informació. Es farà arribar juntament amb les dades de la vaga com a molt tard el dilluns 7 de juny.

4- Plantilles
L´Anna d´USTEC dona una graella amb les dades que es tenen sobre retallades de plantilla als centres de la comarca. La retallada més grossa es dona a centres de secundària. A nivell de comarca hi ha una reducció d’unes 28-30 places. Es perden 4.5 AA. Aquestes dades són provisionals, tancades a 19 de maig., els centres han continuat negociant amb el Departament i falta veure com quedarà quan es tanquin.

5- Zones proper curs

Es preveu quedar el primer dimecres de cada mes com fins ara i el proper seria el 2 de setembre a les 11.30, donat que hi ha previst mobilitzacions només començar l’activitat lectiva.

6- Altres

Es comenta que la setmana blanca pel proper curs serà del 7 a l´11 de març.

Sense més ens desitgem un bon estiu, que bé que ens fa falta.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid