Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Assemblea zona Castelldefels 20/06/10
dimarts 22 de juny de 2010 - Visites: 0
Curs 2009-10
Menéame

RESUM DE LA REUNIÓ DE ZONA CASTELLDEFELS 20 DE MAIG 2010

Amb la presència de:
Centres: Els Pins, , Lluis Vives,
Sindicats: CCOO, USTEC, CGT
Garigot i Guinovart excusen l’assistència.

1.- Valoració situació i mobilitzacions.
Es fa una ronda de sindicats per presentar quina és la situació i els motius que van portar al trasllat de la vaga del 18 al 2.

USTEC•STEs per tal de mantenir la unitat d’acció sindical, reclamada sempre pel professorat, va decidir ajornar la data de la vaga al dia 2 de juny d’acord amb la resta de forces sindicals. Després d’assabentar-nos d’un nou canvi de calendari al dia 8 de juny, per coherència amb la nostra voluntat d’unitat amb les diverses opcions sindicals del nostre col•lectiu i per no dividir més al professorat davant la confusió de tants canvis de dates, malgrat el nostre desacord amb les maneres unilaterals d’altres sindicats, convoquem també pel 8 de juny.

La CGT discrepa de la desconvocatòria o “trasllat” del 18. El 18 no era una convocatòria inicialment seva (defensava els 28 i 29 d’abril) però calia la mobilització contra la política d’educació i per això hi va donar suport. Diferencia el contingut del 18 i del 2, no per treure importància a la lluita contra les retallades del Govern Central sinó per considerar que tenen dos objectius clarament diferenciats. No obstant defensa que cal impulsar la mobilització.

Hi ha intervencions dels centres assistents sobre la conveniència o no de la decisió presa i si els continguts de les mobilitzacions.

El Guinovart ens fa arribar que: “A la vaga del 18 casi tot el claustre es va adherir a la convocatòria però en veure els canvis proposats per la majoria de sindicats esperarem a que es faci una convocatòria unànime. Demanen que els sindicats siguin clars i concrets en la propera convocatòria tant en la data com en l’avís.( la gent manifesta que això de convocar i desconvocar a ultima hora no dóna una imatge d’unanimitat i coherència)”

2.- Jornada intensiva juny.

S’informa que el director d’Els Pins s’ha posat en contacte amb les sindicats, per informar que a Castelldefels ja han fet una petició de manteniment de la jornada intensiva i el consell escolar municipal també a partir de la seva petició. S’ha fet seguint la junta de directors del baix que ha fet la demanda i la formula de la carta. La primera petició ha estat contestada per part de la Directora SSTT Baix que no es pot demanar alguna cosa que no consta a l’ordre de calendari. En definitiva els directors sabem que no hi haurà jornada intensiva i ho hem comunicat als claustres.

En el debat que es fa d’aquest punt s’entén que si la resposta és que aquesta sol•licitud no consta a l’ordre del calendari caldria respondre que efectivament a l’article 9 de l’ordre de calendari estableix les circumstàncies que poden motivar un canvi de calendari i/o horari i la manera en que s’ha de demanar. La petició es pot fer conforme a l’ordre una altra cosa és que des de SS.TT. sigui denegada.

3.- Sortides i colònies.

Guinovart.- decidit no fer colònies i sortides per unanimitat de claustre encara han de fer votació vinculant a claustre però la decisió va ser consensuada i general.

Garigot.- va decidir no fer colònies i sortides amb 6 vots contra aquesta proposta i la resta a favor.

Gaudí.- Va decidir-ho majoritàriament no fer colònies però sí sortides el proper curs. Ja ho va comunicar al Consell Escolar.

Els Pins.- Majoritàriament decideix no fer colònies i cal acabar de decidir sobre les sortides.

Margalló.- Decideix majoritàriament no fer colònies i sortides.

Lluis Vives.- Han decidit majoritàriament no fer colònies ni sortides.

4.- Plantillas.-

Guinovart. Es manté plantilla curs passat. el que si que es trobem és que només es cobriran les places dels cursos que s’obren el curs vinent.

Lluis Vives. Perd 1 mestre.

Els Pins. Perd ½.

S’informa que la proposta està sortint en molts dels centres de Gavà-Viladecans.

5.- Zones proper curs.

La proposta seria mantenir les reunions de zona els dijous a les 12h i poder-ho parlar en els claustres per tal de tenir-ho en compte a l’hora de fer horaris. Seguiríem fent la ronda per centres.

La propera reunió de zona la farem el dijous 3 de juny a CAN ROCA.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid