Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Via Laietana, 18, planta 9 - 08003 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat

CAMPANYES DESTACADES


ÚLTIMES NOVETATS
Cal acabar amb la Desigualtat, amb l’Exclusió, amb la Impunitat. És l’hora d’Aixecar-se Les crisis semblen ser essencials per al capitalisme i per els qui són els seus sicaris polítics, siguin del color que siguin. Ells sempre guanyen. Han derrocat i rebutjat tot el que és essencial per a la vida (...)
Per tots el que compartim, guanyem tots i totes si unim forces. En aquest moment es realitzen Assemblees de docents i Reunions de zona. Veniu!!
Segons ACORD GOV/19/2013, de 26 de febrer, el Govern de Mas ens suprimia una extra anual el 2013 i 2014. Això ho faria repartit entre les dues extres: més o menys la meitat de la paga cada cop, ja que no pot tocar-nos les retribucions bàsiques que venen de Madrid, i només pot suprimir el que ell paga, que son els (...)
Pel Reial decret llei 20/2012, de 13 de juliol, de mesures per garantir l’estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat, el Gobierno de Rajoy ens suprimia la paga extra de desembre del 2012. Les mobilitzacions contra aquesta mesura, van portar a l’Ajuntament de Barcelona a oferir una bestreta (...)
IMEB - CEB - 21/11/2014
Alguns nomenaments a jornada parcial, han estat mal fets. Estan avisant per a signar el contracte correcte. Heu de cobrar correctament a la nòmina de novembre, i han d’aparèixer els endarreriments des de setembre o l’inici del vostre contracte. Vigileu que estigui be!! Comproveu en les taules adjuntes on (...)
Més resultats >>

 cgtense@cgtcatalunya.cat www.fecgt.org
www.cgtcatalunya.cat www.cgtbarcelona.org

DESTACATCGT ENSENYAMENT al Facebook


CAMPANYES


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid