Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Via Laietana, 18, planta 9 - 08003 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat

CAMPANYES DESTACADES


ÚLTIMES NOVETATS
CGT Ensenyament us desitgem que passeu unes molt bones festes i un feliç 2015 ple de coratge, resistència, lluita i victòries. Clica per veure millor la nostra felicitació.
Fotos - 17/12/2014
Dillun 15 de desembre vam fer un sopar a CGT Ensenyament les companyes i companys del sector de Pública no Universitària. Volíem trobar-nos abans de les vacances i passar una bona estona entre amigues i amics. Aquí tens algunes fotos.
Amb la publicació del cens s’inicia el procés electoral per escollir la nova Junta de Personal dels docents de l’ensenyament públic no universitari. L’heu de trobar penjat als vostres centres. El termini per fer reclamacions és fins el 13 de gener. Cada direcció té un aplicatiu per fer-les. Qualsevol (...)
Cat - Esp - 16/12/2014
El títol de l’article del diari El País sobre el pressupostos d’ensenyament que prepara la Generalitat pel 2015 “Rigau fulmina el finançament de les llars d’infants municipals” és prou greu. Però des de CGT volem cridar l’atenció sobre el següent paràgraf: "També augmenta un 17% la (...)
Fed. Ense CGT - 16/12/2014
ÚLTIMA HORA. El ministro de educación Wert retira el proyecto ante el rechazo frontal de toda la Comunidad Educativa Educación da marcha atrás con el polémico decreto de Especialidades del profesorado El ministerio dirigido por José Ignacio Wert presentará un nuevo borrador. El anterior proyecto ampliaba el catálogo (...)
El sábado 13 de Diciembre se ha celebrado la reunión estatal de las Marchas de la Dignidad en Madrid, en la cual, además de valorar como un éxito la semana de lucha del 24 al 29 Noviembre, especialmente las Manifestaciones descentralizadas (más de 40 ciudades), y constatar que el movimiento sigue vivo y resurge con (...)
2014-15 - 15/12/2014
Hem fet una Esquerda balanç dels quatre darrers anys de retallades, de desenvolupament de la LEC i d’aprovació de la LOMCE. Un extens document que esperem sigui del vostre interès. Clica
SECTOR SOCIAL - 12/12/2014
El passat 26 de novembre representants de la patronal i els dos sindicats presents en la negociació del Conveni d’’Acció Social de Catalunya van signar el document de ratificació del conveni clica document. En principi no era un acord necessari des del punt de vista legal, ja que el propi Conveni recull en (...)
Normat. 2014-15 - 11/12/2014
A la Mesa Sectorial d’Ensenyament de dijous 10, el Departament va informar que a partir de l’1 de gener el personal substitut que treballi a jornada completa farà una jornada al 100% i cobrarà el 100%. Hi haurà 5 jornades: 100%, 83%, 66%, 50%, 33% Estem a l’espera de la modificació dels criteris de (...)
Cat - Esp - 07/12/2014
El bipartidisme a l’Estat espanyol està en crisi. La desafecció de la ciutadania envers els dos partits majoritaris i l’auge de les forces més petites, especialment de Podem, posa en qüestió el domini de PP i PSOE. A Catalunya, les enquestes també apunten una fragmentació del vot. Malgrat que és en el (...)
CGT Ensenyament davant el cobrament del 100% del salari del professorat interí i substitut i de les pagues addicionals pel 2015 A la Mesa Sectorial de divendres 28, els representants del Departament d’Ensenyament es varen comprometre a recuperar les 14 pagues i a pagar el 100% del salari al professorat interí (...)
UNIVERSITAT - 04/12/2014
Fa quasi dues setmanes vaig dir que pensava que una de les properes grans batalles en la defensa dels interessos de les classes populars seria la lluita per revertir la nova reforma universitària. Algú em plantejava si aquest conflicte, en el cas que el fem esclatar (cosa que significaria que estem vius), seria una (...)
Ja podeu mirar còmodament el web de CGT Ensenyament als vostres mòbils i tablets!
Cat - Esp - 03/12/2014
El sistema ha perdido unos 25.000 docentes desde 2010 como consecuencia de los recortes Uno de cada tres profesores españoles tiene entre 50 y 59 años, y CCOO calcula que el sistema necesita 45.000 menores de 30 años para llegar a los estándares recomendados Un maestro de Primaria con 15 años de servicio ha perdido (...)
Fed. Ense CGT - 02/12/2014
El borrador de RD de Especialidades de Secundaria que ha presentado el MECD tiene en común con la LOMCE la generación de más recortes, a través de la nueva configuración de materias, lo que se traduce en una absurda imposición de medidas para que el profesorado imparta determinadas especialidades independientemente de (...)
Internacional - 01/12/2014
Como Federación de Trabajadores y Trabajadoras de la Educación, queremos expresar nuestro apoyo y compromiso con el proceso de movilización que desde hace varias semana han levantado desde las bases los docentes del país. Este proceso de movilización, que nace concentrando sus demandas en el sector municipal pero que (...)
Dejadnos aprender. Reflexiones desde la pedagogía libertaria es un análisis actual y pragmático sobre el papel que tiene y puede tener la escuela, pública o privada, el profesorado, los proyectos educativos antiautoritarios…Desgrana los problemas que afectan al sistema educativo, que no son pocos, procurando (...)
2014-15 - 01/12/2014
Us recordem que la propera Assemblea de docents i altres treballadores de l’ensenyament públic tindrà lloc aquest dijous 4 de desembre, a les 18:00 hores, a l’INS Moisès Broggi de Barcelona, al Carrer Sant Quintí 50 (al costat de l’hospital Sant Pau), Sant Pau o Camp de l’Arpa, Guinardó (veure (...)
#29N - 29/11/2014
CGT Ensenyament hem sortit al carrer amb les Marxes de la Dignitat, sota la pluja i amb la pancarta exigint el 100% de la jornada laboral i el salari per tot el personal substitut. Foto
Normat. 2014-15 - 28/11/2014
Ordenació de col·lectius per a l’adjudicació A partir del curs escolar 2013-2014, el personal de la borsa de treball docent s’ordena en col·lectius per a les especialitats de primària i de secundària i, dins de cada col·lectiu, pel número d’ordre, de menor a major: Col·lectius per a les (...)
UNIVERSITAT - 23/11/2014
Ho vaig explicar a l’aula de primer del grau. Les cares inicials van ser de sorpresa perquè estava començant la classe i no parlava de l’evolució humana, que és el que deia el temari que havia de tractar. En poca estona van deixar pas a indignació. I no vaig poder continuar la classe. Els ànims dels (...)
#29N - 22/11/2014
Cal acabar amb la Desigualtat, amb l’Exclusió, amb la Impunitat. És l’hora d’Aixecar-se Les crisis semblen ser essencials per al capitalisme i per els qui són els seus sicaris polítics, siguin del color que siguin. Ells sempre guanyen. Han derrocat i rebutjat tot el que és essencial per a la vida (...)
Més resultats >>

 cgtense@cgtcatalunya.cat www.fecgt.org
www.cgtcatalunya.cat www.cgtbarcelona.org

DESTACATCGT ENSENYAMENT al Facebook
CAMPANYES


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid