Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Via Laietana, 18, planta 9 - 08003 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat

CAMPANYES DESTACADES


ÚLTIMES NOVETATS
Dijous 26 de març, 600 persones aplegades per l’assemblea groga de Molins en rebuig a la LOMCE i per demanar que com a mínim una línia de P3 que la Generalitat vol tancar es torni a obrir. A pre-matrículació hi ha més places públiques demanades que les que ofereix la Generalitat. Després de la concentració el (...)
SECTOR CULTURAL - 27/03/2015
...Las víctimas de esta situación son muy a menudo jóvenes y no tan jóvenes, estudiantes o con grados y posgrados en Historia del Arte, Bellas Artes o Humanidades, con másters en gestión cultural, con idiomas o con capacitación didáctica, que están cobrando entre 4 (3,70 en algún caso) y 6 euros la hora; con suerte, (...)
Cat - Esp - 26/03/2015
L’ organización Save the Children ha fet un estudi sobre com està afectant les retallades a l’equitat del sistema educatiu espanyol. Molt interessant perquè corrobora el que continuament estem denunciant CGT Ensenyament. Aquí teniu l’enllaç i sota el teniu (...)
Reducció Jornada - 24/03/2015
Legislació Llei Orgànica 3/2007 para la igualdad EBEP, 7/2007, de 12 d’abril Llei 8/2006, de 5 de juliol, de mesures de conciliació de la vida personal, familiar i laboral del personal al servei de les administracions públiques de Catalunya). Llei 5/2012, de 20 de març, de mesures fiscals, financeres i (...)
Han sortit publicades les llistes de primària del Concurs de Trasllats. Enllaç del Departament d’Ensenyament.S’ha d’entrar amb el codi ATRI Termini per presentar reclamacions i desistiments: del 25 de març al 7 d’abril de 2015 Dubtes i consultes En relació amb el funcionament de les (...)
Curs 2014-15 - 24/03/2015
A l’abril de 2014 ,des de CGT denunciàvem que el decret de plantilles posava les condicions laborals del conjunt de professorat públic de Catalunya en mans de les direccions dels centres. Hi va haver qui va voler parar la indignació generada dient que el decret seria aplicat a llarg termini, que ja tindríem (...)
Dimecres 18 de març a les 18:30, vam fer a la Federació Obrera, una xerrada sobre la LOMCE. Dijous 26 de març, a les 16:30h concentració davant de totes les escoles. A les 17h concentració a la Plaça de l’Ajuntament contra la Lomce i les retallades. Cartell 1 Cartell (...)
SECTOR SOCIAL - 23/03/2015
Es calcula que a Catalunya unes 25.000-30.000 persones treballen al sector del lleure. Aquest sector engloba, entre d’altres a menjadors escolars, activitats extraescolars, punts d’informació juvenil, ludoteques, casals i centres cívics, cases de colònies, etc. El passat 10 de març i després d’un (...)
COMUNICAT ARRAN DE LA SENTÈNCIA CONDEMNATÒRIA DEL TRIBUNAL SUPREM El 18 de març es va fer pública la sentència del Tribunal Suprem que anul·la l’absolució de vuit de les encausades per l’acció d’Aturem el Parlament i les condemna a tres anys de presó. Recordem que aquesta sentencia resol un recurs (...)
VINE A CGT ENSENYAMENT! Quin model educatiu volem Un model públic català, únic, laic, coeducador, gratuït i de qualitat. Amb una gestió democràtica, participativa i amb més implicació de tota la comunitat educativa. Quin model d’ensenyament-aprenentatge defensem Un aprenentatge no autoritari, constructiu, (...)
Cada dia es fa més evident que no cal que els presidents ni els ministres vesteixin de militar per estar en una dictadura. Els darrers dies el Senat ha aprovat les reformes del Codi Penal i de la Llei de Seguretat Ciutadana (Llei Mordassa). Avui, la repressió ha pujat un altre esgraó amb la sentència del Tribunal (...)
Comunicats CGT - 17/03/2015
A més dels preocupants canvis al currículum que incorpora la LOMCE i del seu caràcter ideològicament reaccionari, recentment han sorgit vàries iniciatives i projectes adoctrinadors i no només des del Ministerio de Educación. Per exemple, el nou projecte perquè els banquers ensenyin finances als instituts que impulsa el (...)
Dos mesos després del Govern central, el Govern de la Generalitat s’avé a retornar-nos els 44 dies meritats de la paga addicional del 2012, en la nòmina de març. No obstant, a la quantitat resultant s’hi aplicarà un descompte del 5%, emparant-se en diferents acords de Govern que s’unificaren a (...)
El Departament d’Ensenyament no publica la llista. S’ha d’entrar amb el codi ATRI. Clica l’enllaç aquí. Com que és un concurs d’àmbit estatal, sí que tenim accés als llistats del Ministerio de Educación cultura y Deporte: - Resolución provisional de todos los Cuerpos docentes excepto (...)
Decret de Plantillas - 12/03/2015
El 6 de març el departament d´ Ensenyament va decidir tirar pel dret i desenvolupar una part del decret de plantilles que afecta al procés de selecció dels substituts i substitutes per part de les direccions. Amb aquest nou procés, les direccions podran escollir entre el procediment actual i el nou, començarà a (...)
Curs 2014-15 - 12/03/2015
L’article 50.6 del Decret 102/2010, de 3 d’agost, d’autonomia dels centres educatius i l’article 10.1.e del Decret 155/2010, de 2 de novembre, de la direcció dels centres educatius públics i del personal directiu professional docent, preveuen la possibilitat que la direcció del centre (...)
Curs 2014-15 - 11/03/2015
El desplegament curricular de la LOMCE facilita que l’església perpetuï els seus dogmes en l’educació pública a través de l’assignatura de religió. En el darrers anys l’església està experimentant una constant pèrdua de «clients», a la vegada que té dificultats per trobar relleu per la manca de (...)
AUTOCARS DEL BLOC DE CGT - MARXES DE LA DIGNITAT # 21M Companyes i companys us encoratgem a viatjar amb nosaltres a Madrid amb les Marxes de la Dignitat de les que en formem part. És necessari tornar a sortir al carrer amb la resta d’organitzacions i moviments socials per manifestar que la classe treballadora (...)
VINE A LA PÚBLICA ! LAICA , DE QUALITAT , GARANT DE LA COHESIÓ SOCIAL Companyes i companys, Des de CGT Ensenyament us volem informar que s’ha obert el termini per presentar la sol·licitud de preinscripció a l’educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria: del 10 al 17 de març (...)
Curs 2014-15 - 09/03/2015
Un panorama marcat per l’abstenció Quasi 7 de cada 10 mestres, no han votat (35,06% de participació) quan fa vuit anys, ho feien 5 de cada 10 (48,70% de participació). Aquesta indiferència no ens preocupa tant electoralment, com perquè reflecteix el grau de desmobilització al que hem arribat i que és el que ha (...)
Més resultats >>

 cgtense@cgtcatalunya.cat www.fecgt.org
www.cgtcatalunya.cat www.cgtbarcelona.org

DESTACATCGT ENSENYAMENT al Facebook
CAMPANYES


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid